Iron Team na otvorenom prvenstvu Hrvatske u ergometrima

Veslački klub “Jadran” Rijeka u suradnji s Hrvatskim veslačkim savezom i ove godine organizira Croatia Open Indoor – Rijeka 2019. Otvoreno prvenstvu Hrvatske u ergometrima jedno je od tri veslačka natjecanja u RH koja su uvrštena u kalendar svjetske veslačke federacije FISA-e, a što mu potvrđuje visoki tehnički i natjecateljski novo.

Predstavnike će imati i Iron Gym u ekipi koju čine: Michael Ban, Tomislav Mihojević, Dorian Radovčić i Predrag Krndija.
S pravom ćemo se nadati dobrim rezultatima jer naš trener Michael Ban peterostruki prvak Hrvatske u veslanju i u svojoj vitrini čuva 115 veslačkih medalja. Uz njega će na ergometru veslati dugogodišnji trener veslanja i trener kondicijske pripreme Dorian Radovčić te dugogodišnji veslač, danas obiteljski čovjek i uspješan poduzetnik Predrag Krndija. Bez profesionalnog veslačkog iskustva, ali izuzetnog rekreativnog, u Iron Teamu je i mladi Tomislav Mihojević, prvostupnik fizike na riječkom Sveučilištu. Ova ‘četiri mušketira’ pripremaju se u Iron Gymu koji za svoje članove na raspolaganju ima tri veslačka ergometra.

Ovogodišnje, dvanaesto izdanje Croatia Open Indoor – Rijeka 2019. bit će održano u subotu 9. veljače u SC “Zamet” s početkom u 10:00 sati i na njemu će, između ostaloga, sudjelovati najtrofejniji hrvatski veslači kao i cijele hrvatske izborne vrste u kategorijama seniora i juniora. Naše dečke ćemo bodriti, a rezultate ćete moći pratiti na našem Instagram i Facebook-profilu.